Siz değerleri üyelerimizi bir arada tutmak ve derneğimizin “Mesleki Örgütlenme ve Dayanışma” ruhunu daha erişebilir yaşatabilmek için WhatsApp grubumuz açılmıştır.

WhatsApp grubu katılım linkleri SMS ile tüm üyelerimize gönderilmiştir.

Eğer katılım linkleri tarafınıza ulaşmadıysa bize info@ikmd.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Her türlü mesleki düşüncenin, bilginin paylaşılabileceği bir ortam sunuyoruz. arada bulunduğu ve İnsan Kaynakları alanında çalışan, gönül vermiş kişilerden oluşan dernek profilimizde bu ruhu koruyabilmek için bazı kuralları sizlerin bilgisine sunmak istiyoruz,

Kurallar

1. Grubumuzun paylaşım gündemi İnsan Kaynakları ile ilgili gelişmeler ve süreçlerdir. İş ilanları, etkinlikler, programlar ve duyurular yapılabilir. Grup yönetiminden onay alınması gerekir.

2. Herhangi bir paylaşımla ilgili detay isteyen üyelerimiz özelden paylaşımı yapan arkadaşla iletişime geçmelidir. Grup üzerinden yazışmaya devam etmemelidir.

3. İmla kurallarına dikkat edilmeli, yazışmalar ayrı ayrı değil tek bir metin gövdesi olarak gönderilmelidir.

4. Grup üyeleri 24:00-08:00 saatleri arasında acil durumlar ve çok önemli işler dışında paylaşım yapmamalıdır.

5. Doğruluğundan emin olunmayan haberler hemen paylaşılmamalı, önce teyit etmeye dikkat edilmelidir.

6. Kişisel paylaşımlar, gezi fotoğrafları, konum paylaşımları veya alakasız fotoğraf/karikatür paylaşımları ile grup meşgul edilmemelidir.

7. Grupta tartışma çıkartacak yorumlardan, içeriklerden ve sataşmalardan uzak durulmalıdır.

8. Grup üyelerinin bilgileri grup yöneticilerinden izin alınmadan başkaları ile paylaşılmamalı ve ilgili kişiler başka gruplara izinsiz eklenmemelidir.

9. Grupta yapılan yazışmalar paylaşım yapan kişinin kendi görüşüdür ve grubu temsil etmez.

10. Grupta yapılan yazışmalar; paylaşımı yapan kişinin muvafakati olmadan başka mecralarda ve gruplarda paylaşılamaz.

11. Grubumuzdaki çeşitliliği göz önünde bulundurarak dil, din, ırk, cinsiyet, mezhep, siyaset gibi ideolojik çatışmalara girilmemelidir.

12. Grup yönetimi bu kurallar ve genel ahlaki kurallar çerçevesi dahil olmak üzere, çoğunluk olarak şikayet çeken üyeler hakkında Yönetim Kurulu kararı saklı olmak kaydıyla işlemler gerçekleştirebilir.

13. Gruba ilk girişte herkesin kendini tanıtması bizim için değerlidir, İsim Soyisim, çalıştığınız firma bilginiz ve unvanınızı belirtmeniz gerekmektedir.

14. KVKK kurallarına uyulmalıdır. Paylaşımlarınızda şirketlere özel marka bilgisi rekabet koşullarına aykırı paylaşımlar pazar koşulları, özgeçmiş, ücret bilgisi vs. gibi rekabete konu olacak herhangi bir konu burada paylaşılmamalıdır.

15. İş bu maddeler gruba girmeniz ile beraber okundu/kabul edildi sayılmıştır.

16. Grup yönetimi ilgisiz ve kural dışı paylaşım yapanları uyarmakta ya da gerekli görüldüğünde çıkarmakta yetkilidir.

17. Grup yönetimi bu kurallarda zamanla değişiklik/ekleme yapma hakkına sahiptir.