İzmir, 13 Haziran 2024İKMD İzmir İl Temsilciliği, 12 Haziran Çarşamba günü Swissotel Büyük Efes İzmir’de “İnsan Odağında Dijitalleşen İK” temalı İnsan Kaynakları Arenası düzenledi. İlki 16 Nisan’da Ankara İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen bu büyük etkinlik, İzmir’deki ve Türkiye’deki insan kaynakları profesyonellerini dijitalleşmenin getirdiği yenilikler ve stratejiler hakkında bilgi edinmek için bir araya getirdi.

Canlı yayın ve fiziksel katılım olmak üzere toplamda 600’den fazla kişinin katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü. İzmir’deki insan kaynakları camiasının önde gelen isimleri bir araya gelerek, dijitalleşmenin insan kaynakları fonksiyonlarını nasıl etkilediğini ve bu değişime nasıl uyum sağlanabileceği hakkında bilgilendirdi.

Etkinlikte İKMD Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İskifoğlu ve İzmir İl Temsilciliği Başkanı Armağan Akça açılış konuşmaları yaptı. Ardından Gökhan Okçu, Ayşe Ülkü Yalaz, Melis Abacıoğlu ve Hakan Çamoğlu gibi alanında uzman isimler sunumlar yaptı.

Dijital Dönüşümde Yetenek Yönetimi Paneli

Ankara İl Temsilciliği Başkanı İlyas Aykaç’ın moderatörlüğünde, Yıldız Holding İnsan Kaynakları Direktörü Aziz Revnaki, Peoplise Satış ve Müşteri Yönetimi Müdürü Doğuşcan Oto ve TOFAŞ Yetenek Yönetimi ve İK İş Ortağı Müdürü Demet Deniz Oral’ın panelist olarak yer aldığı “Dijital dönüşümde yetenek yönetimi” başlıklı panel gerçekleşti.

Panelde, dijital dönüşümün yetenek yönetimi üzerindeki etkileri, bu dönüşüme nasıl uyum sağlanabileceği ve gelecekte ihtiyaç duyulacak yetkinlikler gibi konular ele alındı.

İzmir’deki İnsan Kaynakları Potansiyeli

İKMD İzmir İl Temsilciliği Başkanı Armağan Akça, yaptığı açıklamada, “İzmir’de insan kaynakları alanında büyük bir potansiyel olduğuna inanıyoruz. Bu etkinlikle bu potansiyeli harekete geçirmek ve İzmir’i insan kaynakları alanında öncü bir şehir haline getirmek için çalışmalara başladık.” dedi.

Bu özel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen değerli sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunarız:

  • Ana Sponsor: NAZALI Hukuk ve Danışmanlık
  • Altın Sponsorlar: 90 Pixel, Meyer, REED Türkiye, Türkkep, TÜPRAG, vidobu, Wellbees
  • Destekleyenler: 4Team Organizasyon, CMS, Mega Konferans Sistemleri, Profaj, Rodos Grup

İnsan Kaynakları Meslek Derneği olarak, tüm insan kaynakları profesyonellerine bu özel etkinliğe katılımları ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.